Category Archives: Oglasna tabla

Comments Off on OBAVJEŠTENJE ZA STUDENTE KOJI SLUŠAJU RAZLIKU PREDMETA

Mole se studenti koji slušaju razliku predmeta da se jave pomoćnik direktora za nastavu, na e-mail adresu darkovtea@gmail.com i da dostave spisak predmeta koje bi trebali slušati sada u ljetnom semestru, da bi dobili nastavni materijal.

Read more

Comments Off on ZAKLJUČAK O ODRŽAVANJU APRILSKOG ISPITNOG ROKA

Republički štab za vanredne situacije, na 11.sjednici održanoj 30.marta 2020. godine donio je Zaključak o održavanju aprilskog ispitnog roka akademske 2019/20. godine.

Navedenim zaključkom obavezuju se sve viskoškolske ustanove u Republici Srpskoj da aprilski ispitni rok, čije je održavanje onemogućeno pojavom virusa korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, održe čim se za to steknu uslovi.

Read more

Comments Off on INFORMACIJA ZA STUDENTE

Prezentacije za određene predmete biće postavljene na web stranici škole. Studenti prezentacije mogu da pronađu na meniju “o nama -nastavnici i saradnici” , gdje treba da pronađu ime odgovornog profesora za predmet koji traže.
U slučaju tehničkih problema (nemogućnost pristupanja prezentacijama i sl.) studenti mogu da se jave na e-mail adresu : draganasredic@hotmail.com.

Read more

Comments Off on OBAVJEŠTENJE ZA REDOVNE I VANREDNE STUDENTE

Obavještavaju se redovni i vanredni studenti da se do daljnjeg otkazuju sve odbrane diplomskih radova, kolokviji i ispiti za apsolvente.

Read more

Comments Off on OBAVJEŠTENJE ZA STUDENTE

Obaveštavaju se redovni i vanredni studenti da se nastava na JU Visoka medicinska škola neće održavati u periodu od 11-30.3.2020.godine.

Read more

Comments Off on AKREDITACIJA

JU Visoka medicinska škola Prijedor je od 18.10.2019. godine u postupku akreditacije ustanove.

https://www.heaars.com/index.php/sr/reg-lista-srp

Read more

Comments Off on Studijski program Zdravstvena njega 240 ECTS – novi plan i program akademske 2019/20

Novi plan i program Zdravstvena njega

Read more

Comments Off on UPUTSTVO ZA ONLINE PRIJAVU ISPITA

PRIJAVU KOPIRATI SA STRANICE, POPUNITI U CIJELOSTI, ODNOSNO SVE RUBRIKE KOJE SE ODNOSE NA STUDENTE , SNIMITI POPUNJENU PRIJAVU. POPUNJENU PRIJAVU POSLATI NA E-MAIL ADRESU  studentska1@vmspd.com PRIJAVE KOJE NISU POPUNJENE U POTPUNOSTI NEĆE BITI PRIHVAĆENE

PRIJAVA

Read more